Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Οι άνδρες σαν αναλώσιμο είδος


Πάντοτε το έλεγα η Αμερική είναι καμμιά εικοσαριά χρόνια μπροστά απ' όλο τον κόσμο στα περισσότερα πράγματα και σε άλλα είκοσι χρόνια πίσω όχι από τους ανθρώπους αλλά τα γαϊδούρια.
Προσέξτε καλά την φωτογραφία. Αφού τον εξάντλησε δυό θητείες σαν Πρώτο Κύριο του Λευκού Οίκου με φανερά τα αποτελέσματα στην εμφάνισή του, η αχόρταγη Αμερικάνα (σεβόμενη τους νόμους) έβαλε υποψηφιότητα η ίδια γιά να "σώσει" την χώρα της αλλά ατύχησε λόγω Ομπάμα και απεκόμισε ένα τεράστιο χρέος.
Αντί δε να πουλήσει (λέμε τώρα) το σαρκίον της (υπάρχουν όλων των ειδών σεξουαλικές διαστροφές) γιά να ξεχρεώσει έβγαλε τον συμβίον της στην γύρα.
Ο Θεός είναι θηλυκός, η Χίλαρυ το ήξερε πάντα, εμείς το μάθαμε από αυτήν...
Ακολουθεί η σχετική ειδησεογραφία από το in.gr

Τον Μπιλ Κλίντον «προσφέρει» η Χίλαρι για να πληρώσει τα προεκλογικά της χρέη
Μία... διαφορετική ιδέα είχε το επιτελείο (σημ. gpoint: έτσι το λέμε τώρα ;)της Χίλαρι Κλίντον προκειμένου να βρεθεί τρόπος αποπληρωμής των τεράστιων χρεών που δημιούργησε η προεκλογική εκστρατεία για το προεδρικό χρίσμα.
Έναντι 5 δολαρίων, οι οπαδοί και φίλοι της μπαίνουν σε κλήρωση για διάφορα δώρα, μεταξύ αυτών, και μια μέρα με τον Μπιλ Κλίντον.
Όπως αναφέρουν οι επιτελείς της , μια μέρα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ περιλαμβάνει συνάντηση στη Νέα Υόρκη και συμμετοχή σε «ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις».(σημ. gpoint εγώ καλά σου τάλεγα, είδες οι ...επιτελείς ; )

Η Χίλαρι Κλίντον έχει ζητήσει αρκετές φορές την ενίσχυση των οπαδών και φίλων της προκειμένου να απαλλαγεί από το τεράστιο χρέος του διετούς προεκλογικού αγώνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: