Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Φακ Πανατινάϊκος


Αντιγράφω από γνωστό αθλητικό σάϊτ

Με δύο λέξεις αναρτημένες στο status του facebook η Ελεν Τεν Κάτε έδειξε την οργή της οικογένειας του Ολλανδού για την απομάκρυνση του πατέρα της από τον Παναθηναϊκό!
"F@ck Panathinaikos" είναι η φράση που αποδεικνύει πως στην οικογένεια Τεν Κάτε βράζουν για την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να πάρει διαζύγιο με τον Ολλανδό απρόσμενα χθες το μεσημέρι! Και η ίδια η κόρη του ωστόσο έχει κι έναν λόγο παραπάνω να είναι εξοργισμένη αφού ο σύντροφός της Γιουσούφ Χέρσι παίζει στην ΑΕΚ και θα παραμείνει στην Ελλάδα...

Λογική είναι η αντίδρασή της μια που χάθηκε ο "λουφές" παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του Σισέ και τις "βουτιές" του Καραγκούνη...
Ο "κολλητός" του Τεν Κάτε, Αντωνίου παρέμεινε στο πόστο του ακολουθών την τακτικήν της του ιχθύος σιγής...σιγά μην πάρει θέση για την επιλογή του προπονητού σαν...αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος !!!
Αν συνυπολογίσετε το κακό γούστο της κόρης του Τεν Κάτε και κάτι "πράσινα" απωθημένα για την ίδια έχετε τα αποτελέσματα, αν όχι την αιτία της αποχώρησης του Χεν.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ, ζαλισμένοι από την ποδοσφαιρική επικράτηση του αιωνίου αντιπάλου τους τα τελευταία χρόνια, έχουν χάσει κάθε μέτρο και δεν αντιδρούν. Ελπίζουν περισσότερο σε διοικητικές και διαιτητικές εύνοιες, ψυχολογικές και χουλιγκανικές ντόπες, θαύματα, βουντού, κωλοφαρδία παρά στην περίπτωση να παίξει η ομάδα τους μπάλλα.
Απ ' ότι φαίνεται η ίδια λογική επικρατεί και στην διοίκηση πλην φυσικά του Παύλου που είναι χορτασμένος από τίτλους στο μπάσκετ διότι πέρασε το λούκι των προπονητικών λαμογίων τύπου Σούμποτιτς κ.λ.π., εμπιστεύθηκε τυφλά τον Ομπράντοβιτς, τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ Ομπράντοβιτς και δικαιώθηκε. Ο άνθρωπος είναι περίπου 70 ετών, θέλει ένα ΓΝΗΣΙΟ ποδοσφαιρικό τίτλο και όχι πέτσινο σαν του 2004, και δεν αντέχει τα στερούμενα λογικής ποδοσφαιρικά πειράματα του Πατέρα και των συν αυτώ ομονοούντων κεφαλών.
Οταν δίνεις δυο χρόνια διορία σε κάποιον, δεν τον διώχνεις στο ενάμισυ πριν αποτύχει οριστικά και αν τον διώξεις φέρνεις κάποιο ΜΕΓΑΛΟ όνομα να προσαρμοσθεί την μισή αυτή χρονιά ώστε να τον έχεις καβάντζα για του χρόνου, αλλιώς πάει η φετεινή, πάει κι η επόμενη χρονιά.
Εκτός και αυτοδιαλυθεί ο αντίπαλος ( το βουντού που λέγαμε ! )
Αντ΄αυτού ο "από το πουθενά" πρόεδρος πήγε στην κουτοπόνηρη μεσοβέζικη λύση, όπως σιγοντάρισε και ο "στρατηγός", έφερε "γνώστη" της ελληνικής πραγματικότητας ώστε να διεκδικήσει το φετεινό πρωτάθλημα. Ο κύριος Νόμπλιας λοιπόν μαζί με τον απαραίτητο συνεργάτη του από την Εθνική Ελπίδων, τον Ιορδανίδη θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Και ο Βαζέχα θα μου πείτε ;
Ε, δεν θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος να υπονομεύει τις προσπάθειες των άλλων δύο ; Στον Παναθηναϊκό βρισκόμαστε. Που ζείτε ;
Ουσιαστικά ο Βαζέχα θα είναι το άλλοθι της διοίκησης λόγω της συμπάθειας που του έχουν οι φίλαθλοι σε αντίθεση με τον Νόμπλια που ποτέ δεν τον "πήγαν" ιδιαίτερα οι οποδοί του ΠΑΟ, σαν "ομιλίτη" ανέκαθεν τον λόγιζαν.
Τώρα οι συγκρίσεις μεταξύ Μπαρτσελόνας και ΠΑΟ σε οργανωτικά θέματα καθώς και του Βαζέχα με τον θριαμβευτή του Τσάμπιον Λιγκ, Γκουαρντιόλα σε προπονητικά θέματα και προσωπικότητα, διότι ακούστηκαν και τέτοιοι συνειρμοί, μόνο σαν κακόγουστα αστεία ακούγονται σε όσους δεν έχουν απλώσει πράσινη βαζελίνη στα μάτια...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύσσαξες...
Τον έφαγες πια...
Έχασε και το κορίτσι τον γαμπρό.
Φχαριστήθηκες τώρα; :)


Φιλιά βροχερά (μη φοβάσαι τίποτα, έκανα εμβόλιο)

Gee Pontius είπε...

Οχι και γαμπρός ο Χέρσι...Εχεις δει φωτογραφία του ; σαν να του λείπει το ρο είναι...
Εσύ ή έχεις μέσον ή το φυσάς το χρήμα ! τα (καλά)εμβόλια πουλιώνται στην μαύρη !

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα ότι έκανα το "καλό".

Αν και ότι το ....φυσάω το χρήμα είναι γνωστό. :))))))